favorite

Familiebedrijf

Eetcafé de Vuurtoren is een familiebedrijf. Met zijn allen werken wij al jarenlang aan de heerlijke gerechten en een gezellige sfeer die u bij ons aantreft.

 

Verrassende hamburgers

Ieder kwartaal hebben wij een speciale hamburger. Deze hamburger is zowel los als met een menu verkrijgbaar.

 

Winterterras

Kom genieten van een warme kop chocolademelk met slagroom in de koude wintermaanden.

Cafetaria

Voor een lekkere snelle hap

Cafetaria de Vuurtoren, de gezelligste cafetaria van Nieuwegein

Wat is er lekkerder na een drukke dag of juist een dagje relaxen? Inderdaad! Een heerlijke hap van de snackbar. Bent u op zoek naar een cafetaria in Nieuwegein? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Aangesloten aan Eetcafé de Vuurtoren zit namelijk ook onze cafetaria. U kunt hier terecht voor een snelle maar altijd lekkere snack. Ook aan deze kant van het eetcafé zijn onze beroemde spareribs af te halen, maar er is natuurlijk nog veel meer. Zo kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment snacks, belegde broodjes en hamburgers. Daarnaast bieden wij ook complete menu’s aan. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ‘warm vleesmenu’?

Bent u benieuwd wat er allemaal precies verkrijgbaar is? Bekijk dan onze folder. Of loop gewoon eens binnen bij de gezelligste cafetaria van Nieuwegein.

Hebt u geen zin om lang te wachten op uw eten – wat bij grote drukte helaas wel eens kan gebeuren – bel dan van tevoren uw bestelling door via 030-6044888. De openingstijden van de cafetaria vindt u op de homepage.

Ruime keuze lunchgerechten

 

Heerlijke maaltijdsalades

 

De lekkerste vleesgerechten

 

De lekkerste cocktails

 

Meer informatie of een bestelling plaatsen?

Bel 030-6044888!

 

Contactformulier