favorite

Familiebedrijf

Eetcafé de Vuurtoren is een familiebedrijf. Met zijn allen werken wij al jarenlang aan de heerlijke gerechten en een gezellige sfeer die u bij ons aantreft.

 

Huisgemaakte hamburgers

Ieder kwartaal hebben wij een speciale hamburger. Deze hamburger is zowel los als met een menu verkrijgbaar.

 

Zomerterras

Wat is er nou lekkerder dan op een dag met mooi weer op een zonnig terras zitten met een wijntje, biertje of een goede maaltijd?
 

Eetcafe

Voor een lekkere lunch of een goed diner

Hét eetcafé van Nieuwegein

Bent u op zoek naar een eetcafé in Nieuwegein om lekker te lunchen of te dineren? Loop dan eens binnen bij Eetcafé de Vuurtoren. Ons familiebedrijf combineert al jarenlang de keuken van een restaurant met de gezelligheid van een eetcafé. U kunt bij ons terecht voor de lekkerste verse vleesgerechten, heerlijke maaltijdsalades en lunchbroodjes en smakelijke desserts.

Alle gerechten van Eetcafé de Vuurtoren worden geserveerd uit eigen keuken. Ook werken wij graag met verse producten. Zo worden onze vleesgerechten bereid met vlees dat rechtstreeks bij de slager vandaan komt. Met de beste ingrediënten krijgt u dus altijd de beste gerechten voorgeschoteld.

De spareribs van Eetcafé de Vuurtoren zijn tot ver buiten Nieuwegein bekend. Maar ook onze lekkere burgers en (kip)saté zijn befaamd. Wij hebben een speciale lunchkaart. De lunch wordt tot 17.00 uur geserveerd. Hierna kunt u kiezen van onze dinerkaart. De keuken sluit om 21.00 uur.

Komt u ook eens proeven? Wij heten u van harte welkom in ons gezellige eetcafé in Nieuwegein. Komt u met een grote groep? Dan is het verstandig om even te reserveren. U vindt onze contactgegevens op de homepagina.

Ruime keuze lunchgerechten

 

Heerlijke maaltijdsalades

 

De lekkerste vleesgerechten

 

Meer informatie of een bestelling plaatsen?

Bel 030-6044888!

 

Contactformulier