Lunch

Voor een heerlijke lunch

Een lekkere lunch in Nieuwegein

Zoekt u een gezellige plek om heerlijk te lunchen in Nieuwegein? Kom dan snel langs bij Eetcafé de Vuurtoren, hét adres voor een lekkere lunch in Nieuwegein! In dit gezellige eetcafé kunt u terecht voor de lekkerste uitsmijters, broodjes, burgers, soep en maaltijdsalades.

Ruime keuze bij Eetcafé de Vuurtoren

Op de lunchkaart van Eetcafé de Vuurtoren vindt u warme en koude gerechten. Warme gerechten die wij serveren zijn soep, uitsmijters, burgers en een aantal broodjes. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit broodjes met warm vlees, kroketten of geitenkaas uit de oven. Bij de koude gerechten hebt u de keuze uit diverse ‘koud’ belegde broodjes en maaltijdsalades.

Onze heerlijke uitsmijters zijn verkrijgbaar in twee formaten. Kiest u voor ‘klein’, dan krijgt u een uitsmijter met 2 eieren en 2 sneetjes brood. Gaat u voor een uitsmijter van het formaat ‘groot’, dan maken wij een uitsmijter met 3 eieren en 3 sneetjes brood. In beide gevallen hebt u de keuze uit wit en bruin brood.

Bent uw nieuwsgierig geworden naar onze lunches? Kom dan gauw eens langs en proef zelf de lekkerste lunch van Nieuwegein. Hebt u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

De lunch wordt tot 17.00 uur geserveerd.

Contacteer ons!030-6044888