Snackbar

Voor een lekkere snelle snack

Cafetaria de Vuurtoren, snackbar in Nieuwegein

Wat is een lekker patatje van de snackbar om de hoek toch soms lekker. Even niet hoeven koken en genieten van een vers gefrituurde snack... Zoekt u een snackbar in Nieuwegein? Dan bent u bij Eetcafé de Vuurtoren aan het juiste adres! Aangesloten aan ons eetcafé zit namelijk ook onze cafetaria. U kunt hier terecht voor een snelle maar altijd lekkere hap.

In de snackbar zijn net als in ons eetcafé onze beroemde spareribs af te halen, maar we bieden natuurlijk nog veel meer. Zo kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment snacks, belegde broodjes en hamburgers. Daarnaast bieden wij ook complete menu’s aan. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ‘Hamburger speciaal menu’?

Benieuwd naar ons volledige menu? Bekijk dan onze folder. Of loop gewoon eens binnen bij de gezelligste snackbar van Nieuwegein.

Hebt u geen zin om lang te wachten op uw eten – wat bij grote drukte helaas wel eens kan gebeuren – bel dan van tevoren uw bestelling door via +31(0)306044888. De openingstijden van de cafetaria vindt u op de homepage.

Contacteer ons!030-6044888