Uit eten

Voor de lekkerste verse vleesgerechten

Uit eten in Nieuwegein bij Eetcafé de Vuurtoren

Wilt u lekker uit eten in Nieuwegein? Kom dan eens langs bij Eetcafé de Vuurtoren. U kunt in ons gezellige eetcafé met restaurantkeuken terecht voor een keus aan heerlijke gerechten. Zo serveren wij de lekkerste verse vleesgerechten, heerlijke maaltijdsalades en smakelijke desserts.

Eetcafé de Vuurtoren: vers en zelf bereid

Eetcafé de Vuurtoren werkt graag met de meest verse producten. Zo worden onze vleesgerechten bereid met vlees dat rechtstreeks bij de slager vandaan komt. Ook vinden wij de kwaliteit van onze ingrediënten erg belangrijk. Alle gerechten van Eetcafé de Vuurtoren worden geserveerd uit eigen keuken. Op deze manier weten wij zeker dat wij u de beste gerechten voorzetten.

Een beroemd gerecht uit ons eetcafé zijn onze spareribs. Deze zijn tot ver buiten Nieuwegein bekend. Maar ook onze lekkere burgers en (kip)saté zijn befaamd. Gaat u binnenkort uit eten in Nieuwegein? Kom dan ook eens proeven! Wij verwelkomen u graag in ons gezellige eetcafé in Nieuwegein. Komt u met een grote groep? Dan is het verstandig om even te reserveren. U vindt onze contactgegevens op de homepagina.

De keuken sluit om 21.00 uur.

Contacteer ons!030-6044888