favorite

Familiebedrijf

Eetcafé de Vuurtoren is een familiebedrijf. Met zijn allen werken wij al jarenlang aan de heerlijke gerechten en een gezellige sfeer die u bij ons aantreft.

 

Verrassende hamburgers

Ieder kwartaal hebben wij een speciale hamburger. Deze hamburger is zowel los als met een menu verkrijgbaar.

 

Winterterras

Kom genieten van een warme kop chocolademelk met slagroom in de koude wintermaanden.

Genieten op een verwarmd terras in de wintermaanden

Wat is er nou fijner dan op een dag met guur winterweer, plaats te nemen op een verwarmd terras om even bij te komen. Eetcafé de Vuurtoren in Nieuwegein heeft een groot terras waar u ook in de wintermaanden gezellig kunt genieten van uw hapje of drankje. U bent van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of diner. Het winterterras is winddicht en verwarmd. Het winterterras van Eetcafé de Vuurtoren heeft ruim vijftig zitplekken, ideaal voor het hele gezin of gewoon samen met vrienden.

Komt u ‘s middags een hapje eten? Voor de lunch hebben wij een speciale kaart. De lunch wordt tot 17.00 uur geserveerd. Hierna kunt u kiezen van onze uitgebreide dinerkaart. De keuken sluit om 21.00 uur. Wilt u met een grote groep komen eten, dan is het verstandig om te reserveren. Wij houden geen plekken vrij op het terras. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina.

Heeft u nog vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op door ons te bellen of een e-mail te sturen. We hopen u graag snel te verwelkomen bij Eetcafé de Vuurtoren.

Ruime keuze lunchgerechten

 

Heerlijke maaltijdsalades

 

De lekkerste vleesgerechten

 

De lekkerste cocktails

 

Meer informatie of een bestelling plaatsen?

Bel 030-6044888!

 

Contactformulier