favorite

Familiebedrijf

Eetcafé de Vuurtoren is een familiebedrijf. Met zijn allen werken wij al jarenlang aan de heerlijke gerechten en een gezellige sfeer die u bij ons aantreft.

 

Huisgemaakte hamburgers

Ieder kwartaal hebben wij een speciale hamburger. Deze hamburger is zowel los als met een menu verkrijgbaar.

 

Zomerterras

Wat is er nou lekkerder dan op een dag met mooi weer op een zonnig terras zitten met een wijntje, biertje of een goede maaltijd?
 

Zonnig terras

Voor een heerlijk moment in de zon

Groot zonnig terras

Wat is er nou lekkerder dan op een dag met mooi weer op een zonnig terras zitten met een wijntje, biertje of een goeie maaltijd? Eetcafé de Vuurtoren in Nieuwegein heeft een groot zonnig terras waar u in de zomermaanden gezellig kunt genieten van uw hapje of drankje. Hier kunt u heerlijk uit de wind een drankje, lunch of diner van onze uitgebreide menukaart nuttigen. Het zonnige terras van Eetcafé de Vuurtoren heeft ruim vijftig zitplekken, ideaal voor het hele gezin of gewoon samen met vrienden.

Komt u ‘s middags een hapje eten? Voor de lunch hebben wij een speciale kaart. De lunch wordt tot 17.00 uur geserveerd. Hierna kunt u kiezen van onze uitgebreide dinerkaart. De keuken sluit om 21.00 uur. Wilt u met een grote groep komen eten, dan is het verstandig om te reserveren. U vindt onze contactgegevens op de homepagina.

Hebt u nog vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op door ons te bellen of een e-mail te sturen. We hopen u graag snel te verwelkomen bij Eetcafé de Vuurtoren.

Ruime keuze lunchgerechten

 

Lekkere maaltijdsalades

 

De lekkerste vleesgerechten

 

Meer informatie of een bestelling plaatsen?

Bel 030-6044888!

 

Contactformulier